Puheenjohtajan tervehdys

7.1.2023

Käynnistelemme vuotta 2023 ja puheenjohtajana toivon pystyvämme tarjoamaan teille jäsenille entistä parempia palveluja. Kolmea edeltävää vuotta on leimannut tahto tehdä teille jäsenille palveluja, mutta suurin osa niistä on jouduttu perumaan yleisen tilanteen tai liian pienen osallistujamäärän vuoksi. Viime lokakuussa saimme onneksi järjestettyä ja vietettyä isommat yhdistyksen vuosijuhlat, joista olen kiitollinen.

Hallituksemme uudistui vuoden alusta ja meillä aloitti kaksi uutta henkilöä kahden luopuessa hallitustoiminnasta. Olen iloinen, että yhdistyksemme jäsenistä löytyi uusia innokkaita hallitusjäseniä. Hallituksen jättäneille toivon kaikkea hyvää ja haluan kiittää työpanoksesta näiden vuosien aikana, kun aktiivina toimivat.

Tuleva toiminta

Tällä hetkellä suunnittelemme alkanutta vuotta. Emme ole vielä julkaisseet vuoden toimintaa, mutta kevään ja kesän osalta ne tullaan julkaisemaan tammi-helmikuun vaihteessa. Helmikuun alussa Kuopiossa on tarjolla Insinööriliiton tapahtumia, joihin toivotan teidät jäsenet lämpimästi tervetulleiksi.

·       1.2.2023 Kuopioon rantautuu Insinööriliiton RoadShow ja

·       8.2.2023 Kuopiossa järjestetään Insinööriliiton ja TEK:n yhteinen työmarkkinailta.

Seuraattehan Kuopion Insinöörien ja Insinööriliiton tapahtumia yhdistyksen www-sivujen Tapahtumat -osion kautta. Muistattehan, että meillä on myös sopimus Helsingin Insinöörien kanssa heidän tapahtumiin osallistumisestanne. Lisätietoja voitte kysyä tarvittaessa minulta.

Pyrimme tarjoamaan jäsenillemme yritysvierailuja jäsenalueemme yrityksiin. Pyydän teiltä jäsenet apua tämän onnistumiseksi. Mikäli edustamanne yritys olisi valmis ottamaan meitä vieraaksi ja esittelemään toimintaanne, olettehan yhteydessä minuun. Vierailut ovat myös hyvä mahdollisuus markkinoida avoinna olevia työpaikkojanne.

Jäsenetujen ja jäsenalennusten osalta on tapahtunut ja tulee tapahtumaan muutoksia.

Lounaseduista Skilla ja Peeässän ravintolat pysyvät entisellään, vaikkakin hinta hieman nousee kohonneiden kustannusten vuoksi. Iisalmen uimahallin jäsenedusta joudumme näillä näkymin luopumaan uuden uimahallin myötä.

Suomen Punaisenristin (SPR) kanssa on uusittu yhteistyö ja perustettu virallinen veriryhmä.

·       VeriRyhmämme nimi on Kuopion Insinöörit ry

Uusille ja vanhoille verenluovuttajille ohjeena seuraava: Kertokaa hoitajan haastattelussa VeriRyhmämme nimi, niin liitytte sen jäseneksi. Liittymisen jälkeen kaikki tulevat käynnit kerryttävät automaattisesti ryhmän luovutussaldoa.

Tahko-Inssi

Yhdistyksemme Tahko-Inssi lomahuoneiston vuokraus on kiinnostanut jäseniämme hyvin. Tällä hetkellä olemme julkaisseet hinnat vain tammikuun loppuun. Helmi-huhtikuun hinnat julkaisemme niin pian kuin pystymme. Sähkön hinnan nousu aiheuttaa meille haasteita ja suuria korotuspaineita vuokrahinnoitteluun, koska huoneisto on sähkölämmitteinen ja sähkökiukaalla varustettu.


Yhteistyöterveisin

Yhdistyksen puheenjohtaja Johanna