Jäsenleffa Dyyni, osa kaksi

14.1.2024

Kuopion Insinöörit tarjoaa insinööriliiton jäsenille yksityisnäytöksen Finnkinon kevään odotetuimpaan elokuvaan: Dyyni, osa 2.

Hollywoodin käsikirjoittajien ja elokuva-alan työntekijöiden lakon takia viivästynyt scifi-menestyselokuva Dyynin jatko-osa saa vihdoin  ensi-iltansa Suomessa 28.2.  Kuopion Insinöörien jäsenenä pääset katsomaan elokuvan yksityisnäytöksessä heti ensi-iltaa seuraavana päivänä, torstaina 29.2.2024.

Katso elokuvan traileri ja tarkempi kuvaus Finnkinon sivuilta: https://www.finnkino.fi/event/304212/title/dyyni_osa_kaksi/

Yksityisnäytös on kaikille insinööriliiton jäsenille ilmainen ja tarjoamme osallistujille asiaankuuluvat leffaherkut: virvoitusjuoman ja popparit. Ilmoittautunisen yhteydessä voit edullisesti ostaa paikan elokuvaam myös yhdelle kaverille, hintaan 15€ (sis. sisäänpääsyn näytökseen, juoman ja popparit).

Leffaseuralaisen ei tarvitse kuulua Insinööriliittoon, joten voit ottaa mukaan esimerkiksi naapurisi, parhaan ystäväsi,  paremman puoliskosi tai vaikkapa jälkikasvusi. Huomioithan kuitenkin, että elokuvan ikäraja on K16.

Jos scifi-saagan ensimmäisen osan tapahtumat kaipaavat kertausta, kannattaa hyödyntää insinööriliiton jäsenetu Nextory-äänikirjapalveluun. Edut voimassa 31.1.2024 asti. Lue lisää Nextoryn jäsenedusta täältä: https://www.ilry.fi/ajankohtaista/nextoryn-jasenedut/