Aktiiveja palkittiin Insinööriliiton ansiomerkeillä

27.11.2022

Kuopion Insinöörien vuosijuhlassa 29.10. luovutettiin Insinööriliiton ansiomerkkejä Insinööriliitto yhteisössä ansioituneille jäsenillemme. Ansiomerkit luovutti Insinööriliiton puheenjohtaja Samu Salo.

Kultaisen Insinööriliiton ansiomerkin sai yhdistyksemme varapuheenjohtaja Jyri Hakkarainen. Jyri on toiminut aktiivisena Insinööriliittoyhteisössä opiskelija-ajoista lähtien. Hän on ollut KINRAn puheenjohtaja sekä Insinööriopiskelijaliiton hallituksen jäsen ennen valmistumistaan. Valmistumisen jälkeen hän siirtyi Kuopion Insinöörien hallitukseen ja viimeisimmäksi hän on toiminut 10 vuotta yhdistyksen varapuheenjohtajana.

Merkkiin kuuluu puolisolle luovutettava merkki. Kuvassa Insinööriliiton puheenjohtaja luovuttamassa merkkiä Jyrille ja Insinööri Sakera Joarder-Hakkaraiselle.

Hopeisen Insinööriliiton ansiomerkin saivat yhdistyksemme taloudenhoitaja Matti Tiihonen ja hallituksen jäsen Eeva Ruotsalainen. Matti ja Eeva ovat molemmat aloittaneet Insinööriliittoyhteisön aktiivina jo opiskeluaikana KINRA ry:n hallituksessa. 

Matti on toiminut aktiivisesti omassa työpaikassaan tekemällä jäsenten eteen työtä myös luottamushenkilönä. Tämän lisäksi hän on osallistunut Insinööriliiton TES-valtuuskunnan toimintaan. Kuopion Insinöörien hallituksessa Matti on aloittanut vuonna 2016. 

Eeva on ollut myös Insinööriopiskelijaliiton hallituksen jäsen opiskeluaikana ja Kuopion Insinöörien hallituksessa hän on aloittanut toiminnan vuonna 2018.

Kuvassa Kuopion Insinöörien puheenjohtaja, Insinööriliiton puheenjohtaja Samu Salo sekä merkin saaja Eeva Ruostalainen.

Kuvassa Kuopion Insinöörien puheenjohtaja, Insinööriliiton puheenjohtaja Samu Salo sekä merkin saaja Matti Tiihonen.

Pronssisen Insinööriliiton ansiomerkin saivat Heli Luostarinen, Mikko Ruotsalainen ja Arto Räty.

Heli Luostarinen on toiminut aktiivina Kuopion Insinöörien hallituksessa vuodesta 2015 lähtien. Hän on toiminut tänä aikana myös vuoden verran työpaikkansa varaluottamushenkilönä.

Mikko Ruotsalainen on ollut aktiivinen Insinööriliittoyhteisössä jo opiskelija-aikana. Kuopion Insinöörien hallituksessä Mikko on toiminut vuodesta 2020 lähtien. Hänellä on ollut päävastuuna opiskelijatoiminta ja yhteydenpito KINRA ry:n kanssa. Mikko on kouluttanut KINRAn apuna uusia opiskelija-aktiiveja ja kertonut heille toiminnasta ammentaen tietoa omasta kokemuksestaan.

Arto Räty on toiminut aktiivina Kuopion Insinöörien hallituksessa vuodesta 2019 lähtien. Jo ennen tätä hän on osallistunut Insinööriliittoyhteisössä VES-valtuuskunnan toimintaan vuodesta 2016 lähtien sekä oman työpaikkansa luottamushenkilötoimintaan vuodesta 2015 alkaen.


Kuvat: Insinööriliitto, Jari Rauhamäki